O nama

Turistička agencija “Fantast tourist” je osnovana u aprilu 2005. godine. Ideja o nastanku je proistekla iz ljubavi prema putovanjima, upoznavanjem novih predela, otkrivanjem drugih kultura i običaja, i želji da se ova pasija podeli sa drugim ljudima.

I tako, korak po korak, mesec za mesecom, godinu za godinom, trudili smo se, rasli i razvijali se motivisani potrebom da putovanje svakom našem putniku učinimo što lepšim, uz nadu da će ponovo doći u našu kuću kada poželi da se upusti u novu putnu avanturu.

Imajući u vidu potrebe i želje naših klijenata, uvek smo se trudili da proširimo asortiman svojih usluga i sačinimo aranžmane koji će biti barem malo drugačiji, neobičniji, intereantniji… Od standardnih ponuda za letovanja i zimovanja, preko onih za mladu populaciju, pa sve do proputovanja za koje možemo sa ponosom da tvrdimo da su se prvi put u Srbiji pojavljivali kao Fantastovi… Apulija sa Kalabrijom, Sardinija i Korzika, Umbrija, Lorena i Šampanja, Putopis sa Rajne, “Romanitsche Strasse”, Svarovski – svet kristala, Čudesna jezera Austrije, Putevima junaka serbskih, Tajanstvena Istra… i mnogi mnogi drugi. Ove lepe ture u kombinaciji sa pouzdanim i kvalitetnim ino partnerima i elokventnim, obrazovanim vodičima čine to da nam mnogi naši putnici poklanjaju poverenje više od decenije!

Više od dvanaest godina smo posvetili i razvoju softvera za pretragu i prodaju avio karata. Sa ponosom možemo da istaknemo da smo i u ovom segment poslovanja veoma uspešni i da je “Fantast Avio” danas prepoznatljivo ime na tržištu avio karata u Srbiji.

Naš tim čine mladi, školovani kadrovi, čiji je zadatak da svakoj osobi koja im se obrati za savet, sugestiju, predlog ili pomoć, izađu u susret i daju sve od sebe da je posavetuju i pomognu u donošenju odluke. Zainteresovani ljudi mogu da nas posete u nekoj od naših poslovnica, pozovu telefonom ili nam upute mail, bez razlike, potrudićemo se da uvek uradimo sve što je u našoj moći da vam otklonimo nedoumice i pružimo željene informacije.

O našoj profesionalnoj orijentaciji i težnji da održimo kvalitet svedoče i članstva u brojnim strukovnim udruženjima, kao i diplome i priznanja kojima se danas ponosimo.

Misija “Fantast tourista” je da svakom svom putniku pruži nezaboravan doživljaj novih ambijenata, price bogate istorijom i mistikom, divno druženje i pregršt lepih uspomena sa putovanja.

Naša vizija je da budemo agencija koja je postavila nove standarde po pitanju sadržaja i kvaliteta putovanja, drugačija, inovativna i uvek okrenuta ka putniku.

Zahvaljujemo se svim našim vernim klijentima i pozivamo sve vas koji do sada niste imali priliku da nas upoznate, da nam poklonite poverenje i pođete sa nama na putešestvije! Jer, mi nismo dovoljno veliki da bismo dozvolili sebi da budemo osrednji!

 

Vaš Fantast tourist team.